kebosanan tahap spastik

ini smlm pnye crite.  kje teramat la bosan. nothing much to do. in fact, nothing i did today actually. hanye duk melangut x wat pe smbil tgk org laen ke hulu hilir. adoi.. mmg tension gler kje tmpt cmtu.

plus. kje kat situ, aku rse minda aku x bkembang la. mybe bcoz kwsn industry kn. so i cant expect too much from it.

kje aku dr pg overall, hnye la duk kat meja kerusi, ngadap pc yg aku xleh log in fb @ ym! tension gler! tgk org laen wat kje. tu jela. smpai la ptg. bosan kn?

in fact, kje aku bosan gler smpai aku x tau nk update ape lg dlm ni. tu je la.

ok thnx. papai.

Advertisements

lalala~ kerja

td pegi survey tmpt kerja br. mmg best sbb trus je jmpe tmpt yg nk dituju. thnk you pak google map kerana mbantu sye dlm mcari arah. tmpt tu quite ok la. kwsn industry, so no comment on dat. kje aku rpenye lyn customer’s compliant. so, ari2 kna thn telinga kna maki. mknenye ari2 isi dlm telinga akn btmbh sbb kna maki. people there, overall friendly. tp mula2 nmpk kn. dont jugde a book by its cover.  ape pon, kna sntiasa pikir positive.

smpai sne, xtau la nk pggil pacik ke abg taza a.k.a bob da tkotkn aku. dia ckp kje aku tu kna thn maki customer. so, ati kna kental la. redah jela. nk kn pengalaman pnye psl. after all, kje office hour, so xdela tension sgt. just mybe sometime ade OT. biase la tu kn. duet aku juga yg masyuk.

ape lg ek? owh. kantin xde. so kna mkn kat kdai2 yg ada diluar. bankrup la macik saye. plus. kebankrupan juga dbntu oleh minyak kereta yg bakal diisi setiap hari. sbb xde pengangkutan awam yg lalu kat area tu. T___T

sbnrnye, niat dihati nk wat kje part time skali. tp tgkla sbln ni mcm mne. kalo bdn x penat, ati x gelora, jiwa x kacau, perasaan x kusut, akn ku gagahi jua utk crik kje part time. dpt kje sbtu ahd pon ok. aslkn ade duet tmbh. mne taknye. duet gaji tu tolak sne cni da tinggal bpe jela. mcm mne aku nk kawen?

jd, kalo ade rzki wat kje part time, mne la tau, leh kua kete plak. senang sket ati ni. agk2 rosak aku suruh je diorg pomenkn. jimat2.

jd, tggu jela sok mcm mne. first day kje. mintak2 sok pg dpt bgn awl. kul 7 nk gerak da. takot jln jem. federal highway tu. kul 8 nk kna msuk da. haih. apasal la awl sgt office hour company ni.

doa2 nye, moga dkuatkn smgt aku nk kje kat situ. dsbrkn aku sesabar2nye. dcekalkn ati aku skuat2nye. dpt aku kje smpai ujung thn ni pon ok la. xpon smpai bln 1 thn dpn.

sbb aku nk smbung deg. insyaallah.. amin. ^.^

Hello world!

owkey. ni mcm anjakan paradigma la untuk aku. sbb aku da berhijrah la kununnye dr blog lme aku. sje nk mulakan idup br. sbb mulai esok aku akn msuk alam br. alam kerjaya. arap2 sumenye berjalan lancar segala. dalam ati ada taman eh! bkn. dalam ati ada cuak. sbb xtau ape yg bakal terjadi esok. mcm mna kerjanya pon aku xtau. yg pasti, aku kna bdepan gak dgn hal mcm ni. x kire la kat mne pon aku kje ataupon korg kje.

ari ni ada sket serabut. ptg nti aku pikir2 nk pegi jengah tmpt bakal aku kerja tu. yela, xmo la sok sesat plak. sia2 je aku semgt bgn pg. ttibe sesat plak nk crik tmpt kje.

oh ye. aku kje kat Proton Service Centre PJ. spe2 yg tersinggah kat tmpt kje aku tu, bli la kete dr aku ye. kalo aku jual kete.

aku rse wat mse ni, tu jela kot. ade mse aku update lg. papai.